Ahad, 24 Mac 2013

IOLLSS TAHU SIAPA PAPA GOMO!


Helloo uoolsss..bagi uolss yang selalu ikut perkembangkan blog2 ni haruslah tahu pasal blog meletops papa gomo kan uoollss..papa gomo ni ialah blogger pro BN..Anwar Ibrahim telah mengeluarkan kenyataan untuk menyaman  blog Papa Gomo sebanyak RM 100 juta..haa!kau mampu?

Ni la akibat kalau tak tahan dengan kutukan yang diberi oleh orang lain..kalau dah tak salah tu uoolss.kenapa cepat melatah...buat relax dah la kann kan kan..aish..anwar tu da tahu ke sape sebenarnye papa gomo?jangan tersalah saman dah la uoolss..kang malu sendiri taw..hewhewhew..


Bukan senang nak jadi blogger..nak up up story pasal politik kat Malaysia ni uooollss..kami cuba berbakti tapi nak kena hadap hadap saman ni pulakss kann..be profesional la sikit kann..soo Papa Gomo keep ur blog meletops okeyh..daaa~

Pssstttt..Anwar jangan SAMAN KAMI...

2 ulasan:

  1. mohon pautkan blog saya disini:
    http://selamatperak.blogspot.com/
    tq..

    BalasPadam